Politerno > Тернопільщина > У мера Тернополя та голови Бережанської РДА підтвердили COVID19 – коронавірус таки існує

У мера Тернополя та голови Бережанської РДА підтвердили COVID19 – коронавірус таки існує

  • 1 Вересня, 2020
  • 1549 Переглядів
  • 0

Міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що у нього виявили коронавірус.

Про це мер повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Тернополяни, друзі. Мушу вам розповісти неприємну новину. Отримав результати тесту на COVID19. Тест підтвердив цю хворобу”, – написав очільник міста.

Міський голова розповів, що у зв’язку зі специфікою роботи разом із заступниками регулярно здавав тест протягом останніх п’яти місяців.

“Ми маємо спеціальний режим роботи у зв’язку з необхідністю щодня спілкуватись з великою кількістю людей. Добре, що на даний час крім мене жодний із заступників, керівників комунальних установ і управлінь ради не виявився інфікованим. Погано, що закликав берегтися, а сам не вберігся”, – зазначив Надал.

За його словами, він відчув неприємний біль в горлі.

“Якби не тест, в іншій ситуації навіть би не звернув на це увагу. Загальний стан нормальний. Перебуваю у постійному контакті зі спеціалістами, повідомив свого сімейного лікаря. Переходжу на самоізоляцію і режим роботи з дому. Потреби в госпіталізації немає. Протягом найближчих двох тижнів планую працювати з дому у режимі жорсткої самоізоляції. Мобільний зв’язок і інтернет, на щастя, дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно бути в контакті з моєю командою. Це випробування для мене, для них, для моєї родини. Вірю, що ми це подолаємо і разом станемо сильнішими. Планую регулярно тримати усіх вас в курсі ситуації. Бережіть себе, своїх рідних і коханих. На зв’язку”, – написав Надал.

Окрім міського голови коронавірус підтвердили ще в одного чиновника Тернопільської області – голови Бережанської РДА Олега Захарківа.

На своїй сторінці у фейсбуці він написав: “Про коронавірус можу сказати, що він таки існує! Він особливий по симптоматиці… Забув коли мав останній раз температуру, але на днях різко погіршилось самопочуття. Перед тим здав ПЛР-тест. Результат — РНК вірусу SARS-CoV2 виявлено. Далі по протоколу — лікування і самоізоляція. Мій спосіб життя передбачає постійне спілкування з людьми, тому до такого перебігу подій був готовий. Зараз почуваєю себе як при легкій простуді, яка трохи стомлює… Бережіть себе. Будьте здорові!”, – написав Захарків.

Нагадаємо, першим з чиновників області найвищого рангу про захворюванння на коронавірус 22 серпня розповів голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Станом на 10.00 ранку 1 вересня на Бережанщині виявили ще 22 нових випадки коронавірусу. Загалом в районі наразі хворіють 224 людини.  



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE