Politerno > Україна і світ > Фокін не бачить підтвердження війни між Росією та Україною – Аваков назвав його мерзотником. Відео

Фокін не бачить підтвердження війни між Росією та Україною – Аваков назвав його мерзотником. Відео

  • 29 Вересня, 2020
  • 980 Переглядів
  • 0

Перший заступник глави української делегації в ТКГ Вітольд Фокін поки не бачив підтверджень того, що на Донбасі воюють Україна і Росія.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це Фокін сказав на засіданні Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

“Що стосується війни. Я не політик і зробити якесь визначення цього я не можу. Тому жодного підтвердження, що там ведеться війна між Росією і Україною, поки я не бачу”, – заявив Фокін.

На цю заяву відреагував лава МВС Арсен Аваков. 

На своїй сторінці у Фейсбуці міністр зазначив: “Фокін, на війні, якої як ви говорите немає – загинули тисячі наших солдатів і цивільних. Скажіть це сім’ям загиблих від російських градів під Савур-Могилою та Іловайськом!?… Мерзотник.

“Їх там нема” – це слова Путіна, а не представника України.

Слова Фокіна останніми тижнями завдають колосальних збитків для країни і приносять біль і гнів у серця українців.

Махрового ідіота не можна ховати за старістю.

Негайно гнати, як мінімум знову на пенсію…”.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування звернувся до президента Володимира Зеленського і рекомендував звільнити першого заступника голови делегації України у ТКГ Вітольда Фокіна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE