Politerno > Україна і світ > Посли ЄС погодили санкції за отруєння Навального: у списку 6 осіб та 1 компанія

Посли ЄС погодили санкції за отруєння Навального: у списку 6 осіб та 1 компанія

  • 14 Жовтня, 2020
  • 635 Переглядів
  • 0

Посли країн Євросоюзу схвалили санкцій проти Росії за отруєння опозиціонера Олексія Навального, які будуть введені проти деяких фізичних осіб та однієї компанії.

Про це у Twitter повідомив брюссельський кореспондент “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк.“Посли ЄС дали “зелене світло” санкціям щодо 6 осіб та 1 компанії, які відповідальні за отруєння Навального”, – зазначив Йозвяк.

Він також додав, що рішення буде опубліковано в Офіційному журналі ЄС завтра, 15 жовтня.

Нагадаємо, 20 серпня російському опозиціонеру Олексію Навальному стало зле під час перельоту з Томська в Москву. Літак екстрено посадили в Омську, Навального було доставлено до лікарні і підключено до апарату ШВЛ. Він перебувавав у комі.

22 серпня Навального перевезли на лікування до Німеччини. 24 серпня німецькі лікарі повідомили, що Навального було отруєно. 2 вересня експерти виявили в результатах аналізів Навального сліди отрути групи “Новачок”.

7 вересня у берлінській клініці Шаріте, де проходив лікування після отруєння російський опозиціонер Олексій Навальний заявили, що його стан покращився і його вивели з штучної коми.

23 вересня Олексія Навального, якого отруїли на батьківщині “Новічком”, виписали з лікарні у Німеччині.

Поки Олексій Навальний перебував у комі на його квартиру і рахунки в Росії наклали арешт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE