Politerno > Україна і світ > Карабаський конфлікт: Азербайджан показав захоплення вірменської військової частини. Відео

Карабаський конфлікт: Азербайджан показав захоплення вірменської військової частини. Відео

  • 18 Жовтня, 2020
  • 648 Переглядів
  • 0

Міноборони Азербайджану заявило, що в ході бойової операції на Фізулінському напрямку була захоплена військова частина збройних сил Вірменії.

Відео взяття військового об’єкта з’явилося на Ютуб-каналі відомства вдень 18 жовтня. Також в Міноборони Азербайджану показали, як азербайджанський солдат захопив позиції вірменського спецназу.

“Противник, залишивши бойову техніку, боєприпаси та інші військові засоби, був змушений тікати. Підрозділи азербайджанської армії зберігають перевагу на всіх напрямках фронту”, – йдеться у сюжеті.

Прессекретарка міністерства оборони Вірменії Шушан Степанян у Telegram зазначила, що рано вранці 18 жовтня камери відеоспостереження “Армії оборони Арцаха” зафіксували місця з точними геолокаційними даними і часом, “коли азербайджанські війська, грубо порушивши досягнуту угоду про припинення вогню, здійснили атаку в напрямку вірменських позицій”.

Нагадаємо, 17 жовтня Азербайджан і Вірменія домовилися про гуманітарне перемир’я, яке офіційно почалося опівночі 18 жовтня.

Першою про порушення нового гуманітарного перемир’я повідомила Вірменія. Єреван звинуватив Баку в артилерійському і ракетному обстрілі в Нагірному Карабасі.

Баку в свою чергу повідомляє, що незважаючи на досягнуті домовленості про гуманітарне перемир’я, Вірменія вночі вчинила обстріли околиць міста Джебраіл і взяті під контроль Азербайджану села Нагірного Карабаху.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE