Politerno > Україна і світ > Білорусь вийде на “Партизанський марш” – до Мінська стягнули військову техніку. Відео

Білорусь вийде на “Партизанський марш” – до Мінська стягнули військову техніку. Відео

  • 18 Жовтня, 2020
  • 610 Переглядів
  • 0

У неділю, 18 жовтня, в столиці Білорусі пройде Партизанський марш, де вимагатимуть відставки незаконно обраного президента Олександра Лукашенка – у центр столиці стягнули військову техніку та силовиків проти мітингувальників.

Як повідомляє телеграм-канал NEXTA, мітинг призначений на 14:00. Збір учасників мітингу оголошено в районі вулиць Свердлова, Ульяновська, Леніна.

“Ми продовжуємо гнути свою лінію і мирно, але наполегливо вимагати виконання трьох пунктів Народного Ультиматуму: відставка Лукашенка, звільнення політв’язнів, розслідування злочинів силовиків… Ми, нащадки білоруських партизан, пройдемо мирним маршем Партизанським проспектом і висловимо солідарність з робочими заводів”, – йдеться у повідомленні.

Мітингувальників попередили, що в разі появи кордону силовиків, потрібно обходити їх прилеглими вулицями і не дати загнати себе в глухий кут. Також марш оголошено в інших містах Білорусі.

“О 14:00 виходьте в центри ваших населених пунктів на мирні ходи. Якщо вас мало або вам не дають зібратися, підтримайте Мінськ ланцюгами солідарності по всьому місту”, – зазначено в інформації.

У мережі опублікували відео, на яких видно, що до Мінська вже завезли військову техніку і спецмашини.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE