Politerno > Україна і світ > До загибелі “Мотороли” та інших ватажків ЛДНР причетний Сурков, – Гіркін. ВІДЕО

До загибелі “Мотороли” та інших ватажків ЛДНР причетний Сурков, – Гіркін. ВІДЕО

  • 20 Жовтня, 2020
  • 688 Переглядів
  • 0

Ліквідація бойовика “ДНР” Арсена Павлова (“Моторола”) не обійшлася без тодішнього радника президента Росії Владислава Суркова, який був куратором окупації Донбасу.

Про це заявив колишній польовий командир бойовиків “ДНР” Ігор Гіркін (Стрєлков) в одному з відеоінтерв’ю, передає “ДС”.

Він розповів, що, за його інформацією, “Моторола” був підірваний у ліфті, де професійно було закладено три потужних вибухових пристрої.

“Три вибухи не залишили жодного шансу вціліти тому, хто перебував у ліфті”, – зазначив Гіркін.

За його словами, рівно за добу до загибелі терориста “ДНР” було знято пост охорони в під’їзді, де він проживав. У той же день прийшли “ліфтери” і почали “перевіряти” ліфт.

“Тому не буду стверджувати, чи причетні до цього українські диверсанти або непричетні, але те, що до цього точно причетні ті, кого називають “свої”, це факт”, – стверджує Гіркін.

“У цьому були зацікавлені не тільки ті люди, які перебували в Києві, але напевно і ті, які перебували в Донецьку.

… Нагадую, саме Сурков Владислав Юрійович тоді курирував українську лінію. 100% без нього не обійшлося … Так само, як і вбивство Мозгового, і всієї іншої більшої частини польових командирів”, — недвозначно звинуватив Гіркін російську сторону в резонансних убивствах ватажків “ЛДНР”, – – додав Гіркін.

Як відомо, вдова убитого терориста “ДНР” Арсена Павлова (“Моторола”) Олена Павлова, яка зараз живе в російському Ростові-на Дону, заявила, що не збирається повертатися на окупований Донбас.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE