Politerno > Тернопільщина > Хтось таки вважає Тернопіль своїм “пірожином”: в місті псують креативні борди партії “Сила Людей”. Фото

Хтось таки вважає Тернопіль своїм “пірожином”: в місті псують креативні борди партії “Сила Людей”. Фото

  • 20 Жовтня, 2020
  • 902 Переглядів
  • 0

У Тернополі одразу в кількох локаціях невідомі зіпсували креативні білборди політичної партії “Сила Людей”.

На своїй офіційній сторінці у Facebook команда «Сили Людей» Тернополя повідомила про те, що чиниться тиск на компанії, які надають їм площини під розміщення реклами.

“Тернопіль не пірожино! Але влада з цим не згідна? Рекламним компаніям, в яких ми орендуємо білборди, надходять накази з міської ради не розміщати наше гасло «Тернопіль – не пірожино», а на тих, які розмістили, здійснюється тиск й вимоги їх демонтажу. «Сила Людей» вважає, що Тернопіль не є чиєюсь цукеркою чи чиїмсь тістечком, які можна поділити і з’їсти.

Схоже, влада Тернополя з цим не згідна. Тернопільська міська рада і Сергій Надал, поясніть будь ласка публічно свої дії. ВИМАГАЄМО від вас терміново обдзвонити рекламні фірми з вибаченнями за погрози. Чи ваша позиція, що “Тернопіль – пірожино”?”, – заявили у партії.

“Вчора наша команда офіційно розмістила на орендованих рекламних площинах передвиборний сюжет, який звучить так: «Тернопіль – не пірожине». І знизу додали назву нашої політичної команди. А сьогодні стикнулися із ситуацією, що наші площини почали зривати. Одразу звернулися до власника білбордів, він не знає, хто це робить. Почали моніторити місто і зрозуміли, що така ситуація й по інших площинах. Ми викликали поліцію, написали заяву про злочин. Ми розуміємо, що це, вочевидь, вказівка діючого мера Сергія Віталійовича. Та не йому вирішувати, що має висіти на білбордах, а що ні. Напевно, наш мер погоджується, що Тернопіль – це чиєсь пірожине”, – розповів кандидат в депутати Тернопільської міськради по округу №2 від “Сили Людей” Іван Ковалик.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE