Politerno > Тернопільщина > Дякую за “Україну”. Заставний підтримав Надала та нагадав про дамбу, привокзальну площу та вулицю Чорновола

Дякую за “Україну”. Заставний підтримав Надала та нагадав про дамбу, привокзальну площу та вулицю Чорновола

  • 22 Жовтня, 2020
  • 6794 Переглядів
  • 0

Після підтримки партією Ігоря Коломойського “За майбутнє”, Сергія Надала підтримав його попередник Роман Заставний.

Екс-міський голова Тернополя, відомий ресторатор та бізнесмен Роман Заставний публічно на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук підтримав Сергія Надала як втретє кандидата на посаду міського голови. Роман Заставний подякував Сергію Надалу за багаторічну співпрацю. Зокрема за допомогу Сергія Віталійовича в продажі ресторану «Україна», в якому зараз знаходяться ресторани Романа Заставного та є його приватною власністю.

 

«Дякую Надалу та його команді за тісну співпрацю. Разом з цією командою ми реалізували немало успішних проектів: ремонт шкіл та дитячих садочків, спортивних майданчиків та притулку для тварин. З моєї ініціативи та при підтримці В.Гройсмана за державні кошти (а це більше 50 мільйонів гривень) вдалось реконструювати дамбу Тернопільського ставу, привокзальну площу та вулицю Чорновола. Нам вдалось на декілька кроків наблизити Тернопіль до сучасного та комфортного європейського міста. Разом зробимо більше», – написав Роман Заставний.

Дякую Надалу та його команді за тісну співпрацю.Разом з цією командою ми реалізували немало успішних проектів: ремонт…

Опубліковано Романом Заставним Четвер, 22 жовтня 2020 р.

Такий крок є цілком логічним, адже саме за каденції Сергія Надала ресторанний бізнес Романа Заставного різко пішов угору.

До слова, нагадаємо, що напередодні Сергія Надала підтримала партія «За Майбутнє», яку фінансує та контролює олігарх Валерій Коломойський.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE