Politerno > Тернопільщина > Одразу кілька джерел заявляють, що Надал протягує у міськраду “За майбутнє” за рахунок голосів “Батьківщини”

Одразу кілька джерел заявляють, що Надал протягує у міськраду “За майбутнє” за рахунок голосів “Батьківщини”

  • 27 Жовтня, 2020
  • 4586 Переглядів
  • 0

У Тернопільській організації ВО «Батьківщина» заявляють, що чинний міський голова Сергій Надал дав вказівку членам Тернопільської міської територіальної виборчої комісії зробити усе, щоб партія «За майбутнє» потрапила у міську раду Тернополя.

Наші співрозмовники серед «батьківщинців» зазначають, що робиться це за рахунок протоколів, за якими перемагає «Батьківщина».

 

Нам вдалося поспілкуватися з одним з членів ДВК від не промерської партії.

 

«Усі вже знають, що Тернопільська ТВК затягує прийом протоколів з ДВК і відмовляється надавати будь-яку інформацію ЗМІ щодо результатів. Голів деяких ДВК, на яких «Батьківщина» дає найбільші показники, змушують переписувати протоколи. За нашими даними партія отримувала результат близько 7%. Але з учорашнього ранку цифри почали змінюватися. А згодом процес затягнувся, після чого почалися дивні «рухи», – повідомив на правах анонімності один членів ДВК.

Як відомо, Тернопільська міська територіальна виборча комісія (ТВК) відмовилася повідомити результати підрахунку голосів на виборах мера і депутатів міськради, в той час, як у неділю в Україні завершилися місцеві вибори.

Про це Українським Новинам повідомили в ТВК.

“Ми не зобов’язані вам нічого повідомляти. Для цього є Центральна виборча комісія”, – сказала член комісії.

У ТВК повідомили, що підрахунок протоколів триває.

“Ну, звичайно підраховуємо. А чим ми, на вашу думку, тут займаємося?” – сказала голова комісії.

Вона не уточнила, скільки відсотків протоколів дільничних виборчкомів уже оброблено.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE