Politerno > Україна і світ > Після розмови з головою КС, Арахамія повідомив, що закон про землю не чіпали

Після розмови з головою КС, Арахамія повідомив, що закон про землю не чіпали

  • 2 Листопада, 2020
  • 614 Переглядів
  • 0

Голова Конституційного суду Олександр Тупицький запевнив голову фракції “Слуга народу” Давида Арахамію, що Суд не планує найближчим часом розглядати подання народних депутатів про неконституційність закону про землю.

Про це Арахамія розповів журналістам, після візиту до КС.

“Він (Тупицький – ред.) спростував інформацію про те, що зараз відбувається “зрадоподібне” засідання про землю. Це черговий процес про землю, який триває вже декілька місяців. І ще буде низка засідань”, – зазначив Арахамія.

Вони не розглядали землю, вони розглядали статті, пов’язані з ринком землі. Саму землю вони зараз не розглядають і найближчим часом, як повідомив пан Тупицький, не будуть розглядати”.

Арахамія наголосив, що просив Тупицього проводити розгляд “у максимально відкритому режимі”, щоб народні депутати мали змогу почути думку всіх суддів і юридичні аргументи, які у них з’являються.

Щодо питання конституційності закону про мову, голова КСУ повідомив, що його планують розглянути найближчим часом і зазначив, що судді “добре розуміють, яка зараз температура в суспільстві”.

Окрім того, голова КСУ пообіцяв депутату, що залучатиме до роботи міжнародних партнерів, “щоб не було зайвих звинувачень”.

Нагадаємо, глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія приїхав до Конституційного суду, щоб поспілкуватися з його головою Олександром Тупицьким і дізнатися причину супертурборежиму роботи суду.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE