Politerno > Україна і світ > Рішення КС: багато “слуг народу” не підтвердили своєї присутності на зустрічі із Зеленським, – Бутусов

Рішення КС: багато “слуг народу” не підтвердили своєї присутності на зустрічі із Зеленським, – Бутусов

  • 2 Листопада, 2020
  • 725 Переглядів
  • 0

На 19:00 понеділка запланована зустріч фракції “Слуга народу” з президентом Володимиром Зеленським, на якій він проситиме про підтримку свого законопроєкту, який зазнав жорсткої критики з боку опозиції, багатьох адвокатів і юристів.

Як зазначив на своїй сторінці у фейсбуці головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов багато “слуг” не підтвердили своєї присутності на зустрічі з різних поважних причин.

“На вихідних президент проводив серію зустрічей із главами депутатських груп, намагався схилити на свою користь більшість. Але не вдалося. Сьогодні президент хоче домогтися консолідованої підтримки безпосередньо від депутатів, проте, з огляду на явку, з цим також виникнуть проблеми. Політика ОП для фракції також незрозуміла і також непередбачувана, як і для суспільства загалом. Депутати чекають об’єднувальний порядок денний, якого поки немає, є просто бажання покласти відповідальність на парламент не лише за голосування, а й за ситуацію загалом. Але багато депутатських груп незадоволені, що керують країною одні, а відповідати за їхні провали і помилки мають інші, яких відставили в бік.

Найімовірніше, Зеленському доведеться проводити ще не одну зустріч для консолідації голосів.

Президенту потрібно шукати політико-правове рішення. Потрібен консенсус і треба об’єднувати позиції з різними силами і у фракції, і в парламенті”, – заявив журналіст.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE