Politerno > Україна і світ > Фото Зеленського з лікарями викликало шквал жартів у соцмережах

Фото Зеленського з лікарями викликало шквал жартів у соцмережах

  • 13 Листопада, 2020
  • 2146 Переглядів
  • 0

Член партії “Голос” Юрій Богданов виклав у Facebook фотографію президента Володимира Зеленського, ймовірно, з лікарні “Феофанія”, де глава держави лікується від коронавірусу.

На знімку Володимир Зеленський в тому самому светрі, що і на відео, яке з’явилося кількома годинами раніше в офіційному каналі глави держави.

Богданов пізніше видалив фото Зеленського з лікарями або приховав запис, проте зберігся скріншот з його емоційним коментарем.

Фото, на якому глава держави та, ймовірно, співробітники лікарні “Феофанії” стоять впритул один до одного, без спецкостюмів і масок, викликало жваве обговорення в соціальних мережах.

Зокрема, коментатори згадали популярні комедії, де були присутні міцні медбраття і сорочки з довгими рукавами.

Інші обурилися побаченим, т.я президент і співробітники “Феофанії” стоять впритул один до одного, не дотримуючись соціальної дистанції, без спецкостюмів і навіть без масок.

“Просто порівняйте фото лікування в лікарнях. Вгорі президент виклав сьогодні фото з санітарами в лікарні Феофанія. Внизу моє фото з санітарками в 8 ковідній лікарні на Оболоні. Тут або на фото, санітари і президент усі ковідні, або вони вважають нас всіх за ідіотів… ((((“- написав блогер Олег Попенко. Який, втім, потім також приховав або видалив свою публікацію.

Раніше Зеленський опублікував відеозвернення, в якому розповів про те, як протікає у нього хвороба. За словами президента, на українських телеканалах, які належать бізнесменам і політикам, ні хороших новин, а позитив перетворюється в негатив, тому він буде розповідати українцям про те, що відбувається в країні за допомогою відеозвернень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE