Politerno > Україна і світ > За позовом Семочка заарештовано рахунки Bihus.Info

За позовом Семочка заарештовано рахунки Bihus.Info

  • 13 Листопада, 2020
  • 593 Переглядів
  • 0

За позовом експершого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка журналістам програми “Bihus.Info” заарештували рахунки.

На основі листа суду приватний виконавець, не чекаючи апеляції, заарештував рахунки 24 каналу, ведучого програми Дениса Бігуса і журналістки Лесі Іванової, повідомляють “Наші гроші“.

Зазначається, що суддя Голосіївського районного суду Києва Юрій Мазур оголосив рішення 10 вересня, проте повний текст рішення тривалий час не давав і не публікував. Авторка сюжету Леся Іванова отримала повний текст від суду тільки 16 жовтня, після чого в відведені законом терміни (30 днів) була подана апеляція.

“Однак виявилося, що на той момент суддя Мазур вже видав виконавчий лист на примусове виконання рішення суду – спростувати і виплатити Семочку судові витрати. Тобто, суддя вирішив не чекати не те що апеляції, а навіть ознайомлення відповідача з рішенням суду, чим грубо порушив права відповідачів. На основі листа суду приватний виконавець, також не чекаючи апеляції, арештував рахунки 24 каналу, ведучому програми Денису Бігусу та журналістці Лесі Івановій”, – зазначає видання.

Раніше суддя задовольнив позов експершого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка до журналістів “Bihus.Info” і зобов’язав їх спростувати інформацію про російське громадянство і численне майно родичів ексрозвідника. Суд не прийняв як докази російське громадянство сім’ї Семочка, бо той відмовився від них як родичів.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року журналісти програми “Наші Гроші з Денисом Бігусом“ повідомиоли, що перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки, колишній керівник контррозвідки СБУ Сергій Семочко замішаний в припиненні поставок життєво важливих препаратів для діалізу, так як постачальники перестали платити силовикам відкати. Через відсутність препаратів померли близько 200 осіб.

У листопаді минулого року стаоло відомо, що колишній заступник керівника Служби зовнішньої розвідки Сергій Семочко оскаржує указ президента Петра Порошенка про своє звільнення в суді, бо на той момент офіційно перебував на лікарняному.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE