Politerno > Україна і світ > “Слугам народу” вказали, як відповідати на заяву Уманського про присвоєння коштів на будівництві доріг. ДОКУМЕНТ

“Слугам народу” вказали, як відповідати на заяву Уманського про присвоєння коштів на будівництві доріг. ДОКУМЕНТ

  • 14 Листопада, 2020
  • 1142 Переглядів
  • 0

Депутатам з фракції “Слуга народу” розіслали темники, у яких розписано відповіді на звинувачення колишнього радника Офісу президента Ігоря Уманського щодо розкрадання мільярдів гривень на будівництві доріг.

Документ надали Бабелю джерела у фракції.

Зокрема, на закиди Уманського пропонується відповідати звинуваченням у некомпетентності, оскільки “фаховий економіст”, який двічі був міністром фінансів, “має знати, як фінансується “Укравтодор”.

Зазначається, що колишній міністр і співробітник ОП неправильно вказав бюджет “Укравтодору” на 2020 рік і плутає джерела його фінансування.

Також “слугам народу” радять говорити, що теза про “дорожній картель” неодноразово спростовувалася, і всі торги проводяться відкрито, тож їх можна легко контролювати, а теза про зайві 35 млрд виводиться виключно з “маніпуляції” Уманського.

Нагадаємо, як заявив ексміністр фінансів у Кабміні Шмигаля, експозаштатний радник глави Офісу Президента Ігор Уманський, кошти з фонду боротьби із коронавірусом, передбачені для будівництва доріг, привласнили шість компаній, які постійно виграють тендери в програмі “Великого будівництва”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE