Politerno > Україна і світ > У Вашингтоні пройшов мітинг на підтримку Трампа. ВІДЕО

У Вашингтоні пройшов мітинг на підтримку Трампа. ВІДЕО

  • 15 Листопада, 2020
  • 578 Переглядів
  • 0

У суботу, 14 листопада, центром Вашингтона пройшли маршем тисячі прихильників президента Дональда Трампа в знак його підтримки і проти фальсифікації виборів.

Учасники планують маршувати вулицями міста та “підтримувати Трампа, країну та вільні вибори”, – повідомляється на сторінці організаторів у акції у Facebook.

“Дональд Трамп встав і боровся за наш народ. Час виступити за нього та нашу Конституцію”, – закликали організатори.

Кортеж Трампа повільно проїхав через натовп на шляху до його поля для гольфу в Стерлінгу, штат Вірджинія. На відео в соціальних мережах видно, як Трамп в червоній бейсболці махає своїм прихильникам з президентського лімузина. Учасники маршу скандували “США! США!” та фотографували Трампа.

В той час, як марш набирав обертів, Байден сказав журналістам в Делавері, що він наближається до формування свого кабінету.

Байден ще більше зміцнив свою перемогу в п’ятницю, коли результати Edison Research показали, що він виграв Джорджію, давши йому остаточний результат в 306 голосів колегії вибірників, що набагато більше, ніж 270 голосів, необхідних для обрання президентом, і вище 232 голосів Трампа. У 2016 році Трамп також отримав 306 голосів вибірників, що забезпечило йому перемогу над Хілларі Клінтон, передає Reuters.

Вперше в п’ятницю Трамп почав сумніватися в своїх перспективах, заявивши журналістам, що «час покаже», хто займе Білий дім з дня інавгурації 20 січня 2021.

«Ця адміністрація не піде на ізоляцію. Сподіваюся, що б не трапилося в майбутньому – хто знає, яка адміністрація це буде? Думаю, час покаже», – сказав Трамп.

Раніше CNN з посиланням на джерела повідомило, що штаб Трампа не тільки планує оскаржувати результати виборів у штатах, де переміг Байден, а й влаштовувати мітинги. Передбачається, що це може допомогти в якості аругментації того, що на виборах могли бути фальсифікації.

Згідно з законодавством США, переможець президентських виборів визначається тільки після отримання кінцевих результатів в усіх штатах та завершення судоввих справ. Остаточне ж рішення виносить Колегія виборників, яка збирається 14 грудня для фінального голосування за того чи іншого кандидата в президенти.

Нагадаємо, 8 листопада прихильники президента США Дональда Трампа розпочали у кількох штатах акції протесту проти результатів президентських виборів 2020 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE