Politerno > Україна і світ > Росія запровадила санкції проти Разумкова, Стефанчука та інших українців

Росія запровадила санкції проти Разумкова, Стефанчука та інших українців

  • 12 Грудня, 2020
  • 833 Переглядів
  • 0

Російський прем’єр-міністр Михайло Мішустін розширив список санкцій проти України.

Відповідний документ опублікований на порталі правової інформації РФ.

Всього в списку санкцій перебувають 849 осіб. У перелік іноземних громадян, щодо яких введено економічні санкції Росії, увійшли, зокрема, голова Верховної Ради Дмитро Разумков, його перший заступник Руслан Стефанчук, глава делегації України в ПАРЄ Єлизавета Ясько.

Також під санкції потрапили депутати фракції “Слуга народу” Андрій Герус, Олександр Качура, Максим Бужанський, Гео Лерос і Ольга Василевська-Смаглюк.

Нагадаємо, у грудні минулого року російський уряд зняв санкції з гендиректора телеканалу “112 Україна” Єгора Бенкендорфа і депутата від ОПЗЖ Юлія Іоффе, але вніс ще дев’ять українців до санкційного списку. Окрім того доповнено перелік заборонених до ввезення з України товарів.

Відзначимо, в квітні Росія виключила двох українських бізнесменів з списку санкцій. Йдеться про бізнесменів Андрія Кисельова та Вадима Новинського.

А 4 вересня 2020 російська влада розширили список українців, проти яких запроваджуються санкції. Зокрема, Росія ввела санкції проти екс-президента Петра Порошенка і нардепа Святослава Вакарчука. Всього під обмеження потрапив 41 українець.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE