Politerno > Україна і світ > Заступник Єрмака позивається до Ситника

Заступник Єрмака позивається до Ситника

  • 12 Грудня, 2020
  • 640 Переглядів
  • 0

Заступник керівника Офісу президента Олег Татаров подасть позов проти директора НАБУ Артема Ситника про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це Татаров повідомив у Telegram.

 

“На початку тижня у відношенні директора НАБУ Ситника мною буде подано позов про захист честі, гідності та ділової репутації. Кожен чиновник повинен відповідати за свої слова та дії”, – зазначив чиновник.

Він пояснив, що 11 грудня Ситник “в черговий раз назвав його прізвище разом з підозрюваними у скоєнні низки злочинів фігурантами будівельних скандалів”.

За словами Татарова, він це пов’язує зі “своєю системною роботою по зміцненню незалежності в правоохоронних органах”.

Заступник глави Офісу президента вимагав від диретора НАБУ негайно спростувати “недостовірну інформацію” або публічно продемонструвати суспільству докази його причетності до протиправної діяльності.

Татаров також додав, що наполягає на незалежній міжнародній або вітчизняній експертизі будь-яких електронних, відео або аудіо даних нібито з його участю в незаконній діяльності.

Нагадаємо, 9 грудня на Банковій у Києві в Міжнародний день боротьби з корупцією відбулася акція “Дезінфекція”. Організатори вимагали від президента Зеленського “продезінфікувати свій офіс”: звільнити підозрюваного НАБУ в корупції заступника голови ОП Олега Татарова, главу ОП Андрія Єрмака і звернутися до Верховної Ради з поданням про звільнення генпрокурора Ірини Венедіктової, “яка прикриває вже не першого корупціонера “.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE