Politerno > Україна і світ > Племінник Путіна, який є колишнім ФСБшником, сторює нову партію

Племінник Путіна, який є колишнім ФСБшником, сторює нову партію

  • 13 Грудня, 2020
  • 669 Переглядів
  • 0
roman putin

Двоюрідний племінник президента Росії Володимира Путіна, бізнесмен, колишній співробітник ФСБ РФ Роман Путін створює нову партію “Росія без корупції”.

З’їзд за твердженням керівництва і програми партії пройде 15 грудня, пише «Інтерфакс» з посиланням на представника оргкомітету партії Дарину Чельцову.

На посаду голови партії претендують кілька кандидатів, серед них – Роман Путін. Чельцова уточнила, що “Росія без корупції” в даний час є робочою назвою партії. Точна назва нової партії, а також її статут і символіка будуть визначені на з’їзді в ході відкритого голосування делегатів. За її словами, партія планує подати документи до Мін’юсту РФ для реєстрації відразу після проведення з’їзду.

Також вона розповіла, що Роман Путін не планує оскаржувати рішення Верховного суду РФ з ліквідації політичної партії “Народ проти корупції”, яке було винесено в листопаді цього року.

Путін – син двоюрідного брата президента Росії, він служив в ФСБ , а також входить до ради директорів чотирьох банків, у кожного з яких були відкликані ліцензії.

Раніше він заявляв, що партія “оперативно вийшла на муніципальні вибори” і створює мережу регіональних відділень. Він також говорив, що розраховує на те, що це допоможе уникнути ліквідації.

Раніше повідомлялося, що в Кремлі розробили стратегію підготовки до виборів до Держдуми РФ, яка передбачає, зокрема, участь в них великої кількості малих партій-“спойлерів”, які могли б розмити голоси тих, хто не готовий голосувати за “Єдину Росію”, щоб їй потім дісталося більше мандатів при розподілі голосів, однак пізніше від цієї стратегії почали відходити .

Нагадаємо, Держдума РФ ухвалила в третьому читанні закон про гарантії недоторканності експрезидентів РФ – Дмитра Медведєва і Володимира Путіна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE