Politerno > Україна і світ > “Кабмін рятує людей від колготок”: “слуга” Леонов про локдаун в Україні. ФОТО

“Кабмін рятує людей від колготок”: “слуга” Леонов про локдаун в Україні. ФОТО

  • 8 Січня, 2021
  • 2752 Переглядів
  • 0

Після введення локдауну в Україні магазин АТБ перетягнув полиці із забороненими до продажу товарами червоною стрічкою, серед яких колготки, шкарпетки, пакети, лампочки і побутова хімія.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп “Слуги народу” Олексій Леонов.

“На годиннику 1:54 ночі!! Майже дві години як запроваджено локдаун. Магазин АТБ, перетягнуті полиці червоною стрічкою, що забороняє покупку певних товарів. На одній полиці розташовані різні категорії з постанови Кабміну. ​​Одні можна, інші ні.

Про Логіку мовчу, немає більше сил про це говорити… Кабмін рятує людей від колготок, хоч від чогось рятує…”, – написав він.

Також Леонов зазначив, що якщо покупцеві потрібен пакет, то його потрібно попросити, оскільки пропонувати його не можуть: “Мабуть пакети випадково потрапили до списку заборонених товарів, завтра перевірю ще раз…”.

“Пост присвячується тим, хто найбільше кричав, що постанова – фейк!!!” – додав він.

Як повідомлялося раніше, в Україні з 00:00 п’ятниці, 8 січня, почали діяти додаткові посилені карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19.

Нагадаємо, мер Тернополя Сергій Надал в інтерв’ю місцевому телеканалу заявляв, що у місті вирішили не вводити посилений карантин, який запроваджується по всій країні з 8 січня. Він зазначив, що комісія по надзвичайних ситуаціях прийняла рішення не вводити додаткових обмежень і відповідне рішення уже підписане.

Наступного дня він заявив, що сценарій запровадження локдауну все ж розглядається.

Також ми писали, що спочатку Кабмін заборонив супермаркетам на період січневого локдауну продавати побутову хімію, одяг, пресу та інші товари повсякденного вжитку – в Американській торговельній палаті це назвали обмеженням прав споживачів.

Але на позачерговому засіданні Кабіміну 5 січня було конкретизовано список товарів, дозволених до продажу під час локдауну в Україні і додано туди побутову хімію та пресу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE