Politerno > Україна і світ > “Ми теж хочемо кататися на лижах, а не виживати у злиднях”, – на Буковині протестують проти підвищення тарифів. ВІДЕО – ФОТО

“Ми теж хочемо кататися на лижах, а не виживати у злиднях”, – на Буковині протестують проти підвищення тарифів. ВІДЕО – ФОТО

  • 11 Січня, 2021
  • 983 Переглядів
  • 0

У Чернівецькій області в понеділок відбулися три акцій протесту проти підвищення тарифів на поставку і споживання газу.

“Сьогодні, 11 січня, біля Чернівецької міської ради та поблизу стаціонарного посту в селі Атаки Хотинського району, а також на центральній вулиці села Мамаївці Кіцманського району зібралося близько 170 буковинців. Люди вимагають скасування підвищених тарифів на поставку і споживання газу”, – йдеться в повідомленні на сайті поліції Чернівецькій області.

Зазначається, що на місцях подій поліцейські стежать за недопущенням порушень громадського порядку та дотриманням карантинних обмежень.

Зараз правоохоронці не зафіксували порушень громадського правопорядку. Рух транспорту відновлено, заторів немає.

Як пише molbuk.ua, учасники акції протесту протестують проти підвищення тарифів на споживання і транспортування газу. Люди безперервно ходять по пішохідному переходу з плакатами “Пане президенте, ми теж хочемо кататися на лижах, а не виживати у злиднях”, “Ні тарифному геноциду”.

У Дубівцях Кіцманського району сьогодні, 11 січня, люди перекрили трасу національного значення. Люди протестують проти високих тарифів на газ.

Нагадаємо, у неділю, 10 січня, в ряді областей України відбулися акції протесту проти підвищення комунальних тарифів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE