Politerno > Україна і світ > Викрадений з Капітолію ноутбук Ненсі Пелосі могли продати РФ

Викрадений з Капітолію ноутбук Ненсі Пелосі могли продати РФ

  • 18 Січня, 2021
  • 670 Переглядів
  • 0

ФБР розслідує можливу спробу продажу в Росію ноутбука, вкраденого в день штурму Капітолію з офісу спікера Палати представників Ненсі Пелосі.

Про це повідомляє CNN.

Кримінальну справу почали проти мешканки Пенсільванії Райлі Джун Вільямс, яка зараз переховується. Вона видалила свої облікові записи в соціальних мережах.

Однак немає офіційної інформації про те, що ноутбук дійсно був узятий з офісу Пелосі.

Вільямс впізнали рідні і близьку на відео всередині будівлі Капітолію. Один із свідків заявив, що бачив відео, на якому Вільямс бере портативний комп’ютер або жорсткий диск з офісу Пелосі.

Крім того, інформатор заявив, що “Вільямс мала намір відправити комп’ютерний пристрій одному другу в Росії, який потім планував продати пристрій службі зовнішньої розвідки Росії”.

Ця людина повідомила ФБР, що “передача комп’ютерного пристрою в Росію зірвалася з невідомих причин, і Вільямс все ще має комп’ютерний пристрій або знищила його”.

Вільямс не звинувачується в крадіжці. Їй пред’явлено звинувачення в насильницькому проникненні або порушенні громадського порядку. Це ті ж звинувачення, з якими зіткнулися більшість тих, хто брав участь в штурмі Капітолію.

Нагадаємо, Федеральне бюро розслідувань США відкрило 160 справ у рамках розслідування штурму Капітолію прихильниками президента Дональда Трампа.

Генерал-лейтенант ВПС США у відставці і військовий аналітик Томас Макінерні заявив, що 6 січня, під час штурму Капітолію прихильниками Дональда Трампа, бійці американських Сил спеціальних операцій, які, за його словами, змішалися з радикалами “Антифа”, викрали ноутбук спікера Конгресу США Ненсі Пелосі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE