Politerno > Україна і світ > Лерос каже, що “слугам”, які не голосували за призначення Вітренка в грудні, не доплатили зарплату в конвертах

Лерос каже, що “слугам”, які не голосували за призначення Вітренка в грудні, не доплатили зарплату в конвертах

  • 27 Січня, 2021
  • 766 Переглядів
  • 0

Нардеп Гео Лерос заявив, що депутатам від “Слуги народу”, які в грудні не підтримали призначення Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики, не виплатили частину зарплати в конверті.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Цензор.НЕТ.

“Депутатів, які не проголосували за призначення Вітренка, їм у минулому місяці не доплатили половину зарплати в конвертах. І це для багатьох стало мотивацією зараз проголосувати. Тому мені буде дуже цікаво подивитися, хто не голосував, і хто зараз проголосує… Для багатьох депутатів це аргумент проголосувати за”, – сказав Лерос.

За словами нардепа, в “Слузі народу” є “критична цифра” щодо підтримки кандидатури Вітренка на межі 230-232 народні депутати.

Те саме він написав на власних сторінках у соцмережах.

Як повідомлялося раніше, 17 грудня Юрію Вітренку у Верховній Раді не вистачило 40 голосів за призначення першим віцепрем’єром – міністром енергетики України.

На позачерговому засіданні 21 грудня Кабмін призначив Юрія Вітренка першим заступником міністра енергетики – на нього також поклали тимчасове виконання обов’язків міністра.

Президент Володимир Зеленський на засіданні фракції “Слуга народу” просив підтримати Юрія Вітренка під час голосування у Раді на посаду міністра енергетики, як найбільш незалежного кандидата.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE