Politerno > Україна і світ > Нацкорпус заблокував “базу тітушок” ОПЗЖ – поліція вилучила гранати та зброю

Нацкорпус заблокував “базу тітушок” ОПЗЖ – поліція вилучила гранати та зброю

  • 10 Лютого, 2021
  • 638 Переглядів
  • 0

У Києві у приміщенні на Тверському тупику Нацкорпус заблокував групу представників руху “Патриоты за Жизнь”, поліцейські вилучили кілька одиниць зброї та гранати.

Про це помідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко, якого цитує відділ комунікації поліції Києва

Ці предмети віддадуть на експертизу. Загалом із вказаної адреси до територіального управління поліції запрошено понад сто людей.

“Як тільки ми отримали повідомлення, що дві групи осіб зібралися біля приміщення на Тверському тупику, на виклик виїхали додаткові резерви правоохоронців, які забезпечили правопорядок та провели першочергові слідчі дії.

Зокрема у результаті обшуку в приміщенні правоохоронці вилучили декілька одиниць зброї та гранати, які направлено на дослідження. Буде встановлюватися їх походження та мета зберігання. Окрім того, до територіального управління поліції запрошено понад сто осіб, із якими проводять процесуальні дії”, – зазначив Крищенко.

Нагадаємо, 27 серпня нардеп ОПЗЖ Ілля Кива повідомив, що на трасі поблизу Люботина на Харківщині розстріляли мікроавтобус. Цю інформацію підтвердили у поліції.

Кива запевняв, що були загиблі, а декілька людей викрадені.

Згодом у Красноградському районі Харківської області працівники поліції затримали нападників на мікроавтобус з нібито активістами.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE