Politerno > Україна і світ > Коли Зеленський став президентом, до Коломойського двері не зачинялися, – Палиця

Коли Зеленський став президентом, до Коломойського двері не зачинялися, – Палиця

  • 5 Березня, 2021
  • 960 Переглядів
  • 0

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах багато людей зверталися до олігарха Ігоря Коломойського з проханням про протекцію.

Про це в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” заявив глава партії “За майбутнє” Ігор Палиця, який називає себе “другом, але не бізнес-партнером” Коломойського.

 

“З моменту, коли Зеленський став президентом, до Ігоря Валерійовича Коломойського двері не зачинялися. Я за цим всім спостерігав, коли десь ми перетиналися або заходив, мені було навіть цікаво. Всі йшли зі своїми резюме – “допоможіть мені кудись влаштуватися”, “допоможіть мені кудись потрапити”, – розповів Палиця.

Він у прямому ефірі запитав у експрем’єра Олексія Гончарука про те, чи просив той Коломойського про протекцію. А коли Гончарук відповів негативно, сказав, що в такому випадку студії потрібен детектор брехні.

“Я знаю, що було в 2014 році, коли він (Коломойський. – ред.) став губернатором (Дніпропетровської області. – Ред.). За свій рахунок він заправляв літаки і танки, коли не було в державному бюджеті ні однієї копійки, не було палива взагалі. За свій рахунок він вдівав тоді і фінансував тоді добровольчі батальйони, про які сьогодні кажуть – нє, це були погані добровольчі батальйони. Це я знаю. Чи крав він гроші? Я не знаю. Таке формулювання – ну, напевно, щось є. Хотілось би побачити і почути (докази. – ред.)”, – сказав Палиця.

Нагадаємо, 5 березня Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти колишнього власника “Приватбанку”, українського олігарха Ігоря Коломойського.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE