Politerno > Україна і світ > Youtube заблокував трансляцію ефіру “112 Україна”

Youtube заблокував трансляцію ефіру “112 Україна”

  • 5 Березня, 2021
  • 706 Переглядів
  • 0

Youtube заблокував трансляцію ефіру телеканалу Віктора Медведчука “112 Україна”, проти якого Україна ввела санкції.

Про це йдеться у заяві 112ua.tv.

“Сервіс YouTube, не витримавши колосального тиску української влади в особі президента Володимира Зеленського, заблокував онлайн-трансляцію ефіру каналу “112 Україна”, який має 925 тис. підписників. Лише вчора ми досягли позначки в 1 млрд переглядів на YouTube-каналі “112 Україна”, – сказано в заяві, оприлюдненій в п’ятницю.

В NewsOne теж заявили, що YouTube нібито не витримав тиску Зеленського, тому заблокував трансляцію.

В ефірі нового каналу журналістів Медведчука під час виступу експрем’єр-міністра Миколи Азарова з’явився напис, що Youtube заблокував трансляцію “112”.

Наразі на ютуб-сторінці “112 Україна” немає ефіру каналу, однак підключена трансляція “Першого незалежного”, який створили журналісти з санкційних телеканалів.

Нагадаємо, 26 лютого о 18:00 у супутниковому та онлайн-ефірі телеканалу “Перший незалежний”, купленого представником медіагрупи Тараса Козака, розпочалося мовлення.

Його відключили за годину після виходу в ефір.

2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – “112 Україна”, NewsOne, ZIK.

Президент Володимир Зеленський заявив, що санкції проти телеканалів «112 Україна», Zik, NewsOne та Тараса Козака були введені після фіксації конкретних підстав та їх обговорення.

В Євросоюзі у неофіційній реакції схвально поставилися до запроваджених РНБО санкцій проти телеканалів Віктора Медведчука – “112 Україна”, NewsOne та ZIK. Прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі засуджують санкції президента України проти телеканалів з орбіти кума Путіна нардепа “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE