Politerno > Україна і світ > “Росіянин за культурою” Арестович порівняв патріотів України з кремлівськими пропагандистами

“Росіянин за культурою” Арестович порівняв патріотів України з кремлівськими пропагандистами

  • 17 Березня, 2021
  • 1000 Переглядів
  • 0

Радник Андрія Єрмака Олексій Арестович заявив, що він “росіянин за культурою” і заявив, що не бачить різниці між патріотами України і кремлівськими пропагандистами.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

“Кремлівські пропагандисти і частина найпатріотичніших українських патріотів давно і щільно злилися в любовному екстазі з приводу якогось там Арестовича. Подача не відрізняється нічим, окрім мови: ні сенсом, ні змістом, ні символічним рядом, ні термінами, ні обсягами”, – написав він.

“Це відбувається тому, що вони не надто одні від одних відрізняються, ні за суттю, ні за формою. Борці з НКВД самі стали НКВД і в цьому сенсі істинно програли НКВД. Це я кажу, як росіянин за культурою і українець за громадянством”, – додав Арестович.

Нагадаємо, нещодавно радник глави ОПУ Олексій Арестович у прямому ефірі звинуватив партію “Європейська Солідарність” у роботі проти інформаційної безпеки України. 

Перед цим він заявив, що ті, хто називав президента Володимира Зеленського “ватником” – “щури помийні”. При цьому в серпні 2019 року Арестович сам так називав Зеленського.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE