Politerno > Україна і світ > “Мене так виховували, що потрібно захищати слабких. Коли росіяни пішли війною на Україну, я пішов захищати свою державу”, – воїн ЗСУ. ВIДЕО

“Мене так виховували, що потрібно захищати слабких. Коли росіяни пішли війною на Україну, я пішов захищати свою державу”, – воїн ЗСУ. ВIДЕО

  • 14 Квітня, 2021
  • 893 Переглядів
  • 0

У той час, як українське суспільство думає-гадає: “нападе Путін чи ні?”, українські воїни вже сім років воюють з російськими окупантами.

Рубрика “Окопна війна“, в якій Цензор.нет поговорить з тими, хто захищав і захищатиме країну в будь-якому разі.

Ронін до війни був підприємцем, проте з початком російської агресії покинув усе і в середині 2014 року пішов добровольцем на фронт, розповідає журналіст Цензор.НЕТ Михайло Ухман.

Більшість колег і знайомих по бізнесу не зрозуміли чоловіка. Навіщо йти в Донецьку або Луганську області, даремно вмирати, коли в столиці все гаразд?

Однак Ронін мав свою думку з цього приводу. Його з дитинства вчили захищати тих, кого ображають. А тут твоя рідна країна!!!

Що трапилося з героєм нашого відео на початку бойових дій? Як закінчилася його зустріч із “хваленими” кадирівськими спецпризначенцями? Чому Ронін досі в окопах?



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE