Politerno > Україна і світ > НАБУ оголосило в розшук молодшого Свинарчука-Гладковського. ФОТО

НАБУ оголосило в розшук молодшого Свинарчука-Гладковського. ФОТО

  • 22 Квітня, 2021
  • 996 Переглядів
  • 0

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук Ігоря Гладковського – одного з восьми підозрюваних у справі “Оптимумспецдеталь”.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

“Слідство має достатні підстави вважати, що підозрюваний, розслідування фактів участі якого у корупційній схемі завершене, переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності. У грудні 2020 року підозрюваному відкрили матеріали слідства для ознайомлення перед скеруванням обвинувального акта до суду.

Рішенням суду його обмежили в ознайомленні з матеріалами до 15 квітня 2021 року, відтак він вже не мав можливості затягувати досудове розслідування. Його викликали до САП на 16 квітня та, у зв’язку з неявкою, повторно на 20 та 21 квітня для отримання копії обвинувального акта та реєстру матеріалів досудового розслідування. Однак особа тричі не з’явилася“, – повідомили в НАБУ.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року НАБУ і САП завершили розслідування за підозрою щодо Ігоря Гладковського в отриманні 950 тис. грн хабаря за вплив на прийняття рішення гендиректором “Укрспецекспорту”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE