Politerno > Україна і світ > Профільні комітети ВР рекомендували призначити Любченка міністром економіки, а Кубракова главою Мінінфраструктури

Профільні комітети ВР рекомендували призначити Любченка міністром економіки, а Кубракова главою Мінінфраструктури

  • 19 Травня, 2021
  • 577 Переглядів
  • 0

Профільні комітети Верховної Ради рекомендували призначити голову Державної податкової служби Олексія Любченка першим віце-прем’єром, міністром економіки та голову “Укравтодору” Олександра Кубракова на посаду глави Мінінфраструктури.

Комітет з питань економічної політики рекомендував нардепам схвалити призначення Любченка. Голосування за його кандидатуру має відбутися завтра, 20 травня, повідомив нардеп, голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев у своєму Telegram-каналі.

“Комітет з питань економічної політики рекомендував призначити Олексія Любченка Першим віце-прем’єром, міністром економіки”, – йдеться в повідомленні.

Нардеп заявив, що повністю підтримує рішення комітету.

“Переконаний, в залі з призначенням питань також не буде. З кадрових питань завтра і почнемо”, – написав Гетьманцев.

Члени комітету з питань транспорту та інфраструктури в ході засідання підтримали подання прем’єр-міністра про призначення Кубракова на посаду міністра інфраструктури та рекомендували Верховній раді України призначити Кубракова на посаду міністра інфраструктури України.

Участь у сьогоднішньому засіданні комітету брали народні депутати, керівництво та представники МІУ, а також керівництво та представники “Укравтодору”.

18 травня голова уряду Денис Шмигаль вніс подання на призначення трьох міністрів. Йдеться про вакантні посади глав Мінекономіки, МОЗ та Мінінфраструктури.

Нагадаємо, комітет Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування рекомендував парламенту підтримати призначення державного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду міністра охорони здоров’я

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE