Politerno > Україна і світ > Члена політради “СН” Слюсарєва внесли до бази “Миротворця” через контрабанду з Кримом і ОРДЛО

Члена політради “СН” Слюсарєва внесли до бази “Миротворця” через контрабанду з Кримом і ОРДЛО

  • 2 Червня, 2021
  • 656 Переглядів
  • 0

Члена політради партії “Слуга народу” Вадима Слюсарєва внесено до бази сайту “Миротворець”.

Про це повідомляє телеграм-канал “Наблюдатель”.

За даними сайту, Слюсарєв намагався легалізувати окупацію Криму і займався там комерційною діяльністю, а також брав участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані території.

“Свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками. Незаконна комерційна діяльність в окупованому російськими загарбниками Криму. Участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані російськими окупантами і російсько-терористичними бандформуваннями території України”, – йдеться про Вадима Слюсарєва на “Миротворці”.

Нагадаємо, до політради “Слуг народу” обрано Вадима Слюсарєва – господаря кордону і прокуратури Харківської та Сумської областей, який отримав звання генерала за Януковича. Слюсарєв літає в Крим до своїх батьків, які мають російські паспорти, володіє двома готелями в Алушті, дев’ятьма фірмами із завезення імпорту в Україну і землею на прикордонному переході Гоптівка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE