Politerno > Україна і світ > Єрмак і Зеленський прибрали з Нафтогазу лобістів санкцій проти Північного потоку-2, – Демократична Сокира

Єрмак і Зеленський прибрали з Нафтогазу лобістів санкцій проти Північного потоку-2, – Демократична Сокира

  • 12 Червня, 2021
  • 1712 Переглядів
  • 0

Ми вас попереджали, що Єрмак це російський шпигун? Попереджали. І не раз.

Місяць тому Єрмак і Зеленський захопили Нафтогаз. Новий керівник НАКу Вітренко прибирає з команди Вадима Гламаздіна. Він був тим, хто відповідає за лобіювання санкції проти Північного потоку-2. Компанію лобістів в США, яка займалася всією організаційною роботою — теж прибирають.

Це ПЕРШЕ, що зробив Вітренко на посаді голови правління Нафтогазу.

Україна не тільки демонстративно плюнула в обличчя західним партнерам знищивши реформу корпоративного управління, вона ще й завзято почала займатися демонтажем системи яка успішно домоглася санкцій проти російського Північного потоку.

Паралельно, німецькі лобісти (яких значно більше, ніж наших) сидять в адміністрації Байдена і переконують американців, що не варто зважати на Україну, не варто через неї псувати стосунки з нами, німцями, бо де ми, а де Україна».

Під час візиту глави держдепу Блінкена в Україну, президенту Зеленському ЧІТКО ДАЛИ ЗРОЗУМІТИ, що західні партнери не збираються жертвувати гроші своїх платників податків, щоб Зе-команда заробляла Коломойському, Фірташу, Ахметову і Єрмаку мільярди. Або проводите реформи або лишаєтесь без підтримки.

Відповідь Зеленського ви могли чути на пресконференції — Єрмак не краде, Татаров — красень, вирішувати як управляти нашими державними підприємствами ми будемо самі, а захід нам не указ.

Кожне слово в політиці має значення. Не треба думати, ніби в США ніхто не дивився пресконференцію Зеленського. Вони все розуміють. Якщо Зеленський каже, що нам до одного місця, за що там переживає захід, то й результат буде закономірним. А результат такий, що адміністрація президента Байдена відмовилася продовжувати санкції проти компаній, що будують Північний потік-2.

Я хочу, щоб ви знали, що в цьому винен Зеленський та його Єрмак. Я хочу, щоб ви знали, що через цих двох дурнів Росія отримала серйозну перемогу в цій гібридній війні. Я не раз говорив, що Єрмак і Нафтогаз ЦЕ НЕ ПРО ГРОШІ (хоча звичайно вони теж важливі). Мета Єрмака інша — посварити Україну і Захід. Бо без західної підтримки нам буде важко.

У будь-якій війні важко без підтримки. І наша війна проти Єрмака не виняток. Тиждень тому Демократична Сокира оголосила її на Західному Сеймі у Львові. І другого шансу у нас не буде. Або ми переможемо Єрмака, або ми втратимо Україну.

Mark Savchuk, голова РГК НАБУ. Демократична Сокира.

Нагадаємо, під час виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі президент РФ Володимир Путін оголосив про завершення укладання труб по першій нитці газопроводу “Північний потік-2”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE