Politerno > Україна і світ > Пиво вболівальникам у Львові за голи росіянам наливав ексдепутат Московської думи від КПРФ

Пиво вболівальникам у Львові за голи росіянам наливав ексдепутат Московської думи від КПРФ

  • 15 Червня, 2021
  • 992 Переглядів
  • 0

У фан-зоні Lviv Fan Festival в Львові перед матчем збірних Бельгії та Росії на чемпіонаті Європи-2020 по футболу оголосили незвичайну акцію. За кожний пропущений м’яч Росії уболівальникам обіцяли безкоштовно по 100 келихів пива. Вхід на фестиваль коштував близько 50 гривень.

В Інстаграм фан-зони висловилися навіть радикальніше: «Приходь на Lviv Fan Festival – вип’ємо за здоров’я Кевін Де Брейне і Лукаку! Нехай у вати підгорає, а ми собі пива наливаємо!».

 Організаторами виступив місцевий футбольний клуб «Рух», а слоган фестивалю звучав як «Рух до збірної!».

Як зазначає Телеграм-канал “Politerno”, чолові, який влаштував фан-зону у Львові, де наливають за кожен гол у ворота збірної Росії пиво – громадянин Росії.

“Але не просто громадянин, а колишній депутат Московської думи від КПРФ! ️Ось такі метаморфози!

Мотін є колишнім віце-президентом футбольного клубу «Москва». Про це затвітив користувач @gassique. «Друзі, виявилося все вкрай смішно. Знаєте, хто замутив тему з пивом за голи збірної Бельгії? Наш старий знайомий Максим Мотін, гг», – написав він.

Мотін переїхав в Україну більше трьох років тому, а в вересні 2020 року отримав посаду директора «Рух до збірної!» з розвитку. На сайті львівської команди залишили контакти «з питань партнерства та участі у фестивалі» чоловіка на ім’я Максим і адреса електронної пошти [email protected]. У Росії Мотін також керував дитячою академією ФК «Локомотив», працював у топ-менеджменті «Мегафона» і на Олімпійських іграх-2014″, – пише канал.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE