Politerno > Україна і світ > У “Київавтодор” знову прийшли з обшуками. ФОТО

У “Київавтодор” знову прийшли з обшуками. ФОТО

  • 17 Червня, 2021
  • 625 Переглядів
  • 0

Прокуратура Києва спільно з ДФС проводить обшуки в офісі КК “Київавтодор” щодо несплати податків на суму 30 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура та ДФС.

Згідно з матеріалами слідства, товариство, упродовж 2019 – 2020 року на замовлення КК “Київавтодор” здійснювало роботи по будівництву та реконструкції мостів та шляхопроводів у столиці, зокрема шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса над залізницею Київ-Волинський-Святошино на суму 413 млн гривень.

При цьому вказана підрядна організація у змові зі службовими особами “Київавтодору”, зазначали у фінансовій документації реквізити підприємств із ознаками фіктивності, залучених нібито для виконання субпідрядних робіт, що дозволило ухилитись від сплати податків в особливо великих розмірах та завищити реальну вартість ремонтних робіт.

“17 червня 2021 року на підставі ухвали суду за адресою офісних приміщень “Київавтодору”, розпочато обшуки з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень”. – зазначили у прокуратурі.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE