Politerno > Україна і світ > “5 годин, щоб подумати”: Арахамія допускає виключення “слуг”, які не підтримають законопроєкт про олігархів

“5 годин, щоб подумати”: Арахамія допускає виключення “слуг”, які не підтримають законопроєкт про олігархів

  • 1 Липня, 2021
  • 544 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія упевнений, що за законопроєкт про деолгархізацію проголосує понад 240 народних депутатів.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам перед початком сесійного засідання, інформує кореспондент Цензор.НЕТ.

Водночас Арахамія відмовився назвати кількість депутатів “Слуги народу” які на “сигнальному голосуванні” підтримали даний законопроєкт.

“Я не хочу вам нічого говорити, я хочу побачити це на табло, як Лобановський. Я вважаю, що всі ЗМІ повинні опублікувати голосування, хто, як проголосує, хто вийде попісяти, хто різко сьогодні захворіє – вранці буде присутній у парламенті, а потім ні. Тоді все буде зрозуміло”, – зазначив лідер фракції “СН”.

Відповідаючи на питання журналістів, що буде з тими депутатами “Слуги народу”, які не проголосують за законопроєкт, Арахамія зазначив: “можливі окремі випадки, за якими ми будемо працювати всією командою. У людей ще є 5 годин подумати, поспілкуватися зі своїми колегами і сформувати свою політичну позицію”.

Арахамія допускає виключення з фракції тих депутатів “СН”, які будуть проти прийняття даного законопроєкту.

Відповідаючи на питання, чи є це загрозою, він зазначив: “я нікому не погрожую, це ж мої колеги, у нас із ними все нормально, але кожен депутат повинен пам’ятати, яким чином зайшов у цю будівлю, завдяки кому і що вони обіцяли людям”, – підсумував він.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE