Politerno > Україна і світ > Арахамія не відсторонюватиме Тищенка через корупційний скандал: Ця справа – підслідність НАБУ. ВIДЕО

Арахамія не відсторонюватиме Тищенка через корупційний скандал: Ця справа – підслідність НАБУ. ВIДЕО

  • 30 Червня, 2021
  • 687 Переглядів
  • 0

Голові фракції “Слуга народу” Давиду Арахамії сподобалася “битва титанів 21 століття телефонами”.

Так в інтерв’ю журналістам він прокоментував конфлікт народних депутатів Миколи Тищенка та Олександра Куницького, інформує кореспондент Цензор.НЕТ.

“Це нові тренди, я думаю, потім це будуть використовувати в якихось виступах на IT-конференціях”, – зазначив Арахамія.

Нардеп зізнався, що не обговорював з Тищенком та Куницьким їхній учорашній конфлікт.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо того, чи будуть відстороняти Тищенка у зв’язку з корупційним скандалом, лідер фракції “СН” заявив, що не може втручатися в роботу правоохоронних органів.

“Я можу його відсторонювати, якщо йдеться про політичну діяльність. Але коли йдеться про кримінальну відповідальність, то цим займаються правоохоронні органи. До речі, якщо ви говорите про те, що пов’язано з Тищенком, то це підслідність НАБУ. Я думаю, що ні в кого в цій країні немає сумнівів, що на НАБУ можна якимось чином впливати. Я вважаю, що це найбільш незалежний правоохоронний орган у країні”, – зазначив Арахамія.

Він також зізнався, що був у гостях у Тищенка в квартирі, яка внесена в його декларацію.

“Схоже на те, що це не просто квартира, знаєте, є ж досвідчені парламентарі, у яких є квартира для журналістів, і квартира або будинок, де вони живуть. Тут не такий вигляд. Там були дитячі речі, він там живе”, – додав Арахамія.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE