Politerno > Тернопільщина > Люшняк і Чайківський за два роки не виконали жодної з передвиборчих обіцянок

Люшняк і Чайківський за два роки не виконали жодної з передвиборчих обіцянок

  • 8 Липня, 2021
  • 5727 Переглядів
  • 0

У Верховної раді IX скликання за два роки було зареєстровано тисячі законодавчих ініціатив та ухвалено сотні законів і постанов, при цьому у парламенті залишаються депутати, які досі не виконали жодної обіцянки.

Про те, хто в цьому скликанні не поспішає виконувати свої зобов’язання, пише «Слово і діло».

Два депутата з Тернопільщини не виконали жодної обіцянки – Микола Люшняк з “Довіри” та Іван Чайківський з «За майбутнє». При цьому у Люшняка всі обіцянки “в процесі виконання”, а Чайківський з 14 обіцянок одну провалив, інші – в процесі.

Загалом більшість з нардепів, які не виконують обіцянки, є членами фракції «Опозиційна платформа – За життя» і це не дивно: фракція найчастіше голосує або «проти» запропонованих ініціатив, або утримується.

У Ігоря Абрамовича загалом 70 обіцянок, 12 з яких він провалив, 58 залишаються у процесі виконання. У Юлії Льовочкіної, Дмитра Ісаєнка і Олександра Пузанова теж по 70 обіцянок, 11 з яких вони провалили.

Вадим Столар із 72 обіцянок не виконали жодної, а 12 вже провалив. Нардеп Григорій Мамка з 71 обіцянки не виконав 11.

Жодної обіцянки не виконали також депутати-мажоритарники від ОПЗЖ Федір Христенко, Володимир Мороз, Юрій Солод, Олександр Пономарьов та Олександр Лукашев.

Василь Петьовка, Олександр Ковальов і Валерій Лунченко з групи «Довіра» теж ще не просунулися у виконанні обіцянок. У Лунченка та Ковальова абсолютно всі обіцянки в процесі виконання. 

Нагадаємо, нардепи з групи “Довіра” Микола Люшняк та “За майбутнє” Іван Чайківський проголосували у першому читанні “за” скандальний законопроєкт, яким передбачане значне податкове навантаження на українців. Закон також підтримали нардепи з Тернопільщини від партії “Слуга народу” Андрій Богданець, Володимир Гевко, Ігор Василів та Людмила Марченко.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE