Politerno > Україна і світ > Генпрокуратура засекретила рішення судів у справі лохотрону B2B. Організатор на свободі, – ЗМІ. ВIДЕО

Генпрокуратура засекретила рішення судів у справі лохотрону B2B. Організатор на свободі, – ЗМІ. ВIДЕО

  • 9 Липня, 2021
  • 818 Переглядів
  • 0

Організатор B2B Микола Гонта перебуває на волі, а мережа фінансової піраміди  відновила свою роботу.

Про це йдеться в сюжеті проекту BIHUS info.

За даними журналістів, Гонта розвиває ще один подібний проєкт під назвою Cancri, який позиціонується в соцмережах як ювелірний дім у Стамбулі.

“Через рік після пред’явлення резонансних звинувачень у Гонти і його рідних все в порядку. Але як так сталося? Чому він не під арештом або заставою?.. Чому і як Гонті та його оточенню вдалося так послабити запобіжний захід?.. Відповіді на ці питання можна було б знайти, якби судді опублікували рішення з цього приводу. Але судді Печерського суду свої рішення не опублікували. Вони повинні бути опубліковані, але їх немає. Більш того, з судового реєстру зникли деякі раніше опубліковані рішення про арешт майна і запобіжний захід. Сталося це за рішенням Офісу Генпрокурора – там раптом вирішили засекретити ці рішення. сталося це в червні 2021 року”, – йдеться в сюжеті.

Нагадаємо, за даними екснардепа Дмитра Лінька, організатори піраміди B2B Jewelry ошукали людей на 7 мільярдів.

Проект B2B Jewelry, який називають «золотою пірамідою», зареєстрував політичну партію «Живіть в достатку». Головою партії став засновник B2B Jewelry Микола Гонта.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE