Politerno > Україна і світ > У Києві проведуть гей-парад, будуть вимагати жорсткі штрафи і тюремне ув’язнення за критику ЛГБТ

У Києві проведуть гей-парад, будуть вимагати жорсткі штрафи і тюремне ув’язнення за критику ЛГБТ

  • 16 Липня, 2021
  • 784 Переглядів
  • 0

У Києві 19 вересня пройде гей-парад, учасники якого вимагатимуть прийнятття законопроектів щодо виняткового права сексменшин, але, разом з тим, дискримінації християн та всіх, хто не підтримує гендерну ідеологію.

Зокрема, зареєстрований урядом проєкт закону 5488, який вводить штрафи та до 8 років тюрми за критику та негативне ставлення до ЛГБТ-спільноти.

“Ми рішуче, гучно та пліч-о-пліч вимагатимемо введення в дію законодавства щодо злочинів на ґрунті нетерпимості до ЛГБТ+ та інших груп, що вже роками потерпають від насилля. Зокрема, нам потрібна імплементація законопроєкту №5488, що передбачає покарання за подібні кримінальні дії.” – зазначається у повідомленні. 

Як зазначалося раніше, в даному законопроєкті вводиться жорстоке покарання за нетерпимість, критику, негативне ставлення та злочини стосовно  сексменшин . Фактично, в документі узгоджується українське законодавство з вимогами ЛГБТ-організацій. Ключовою небезпекою 5488 є те, що сам уряд вперше вносить в законодавство термін «ґендерна ідентичність», а це ― фактично прихована ліквідація біологічної статі. 

Детальніше про законопроєкт читайте тут.

Крім цього, організатори гей-параду повідомляють, що готують Маніфест з вимогами так званого маршу рівності, які передбачають тотальну свободу для ЛГБТ-спільноти. Також зазначається, що в організації беруть участь більше десяти організацій, тобто в це залучені немалі кошти та ресурси. 

Організатори розраховують на близько 10 тисяч учасників. Варто зазначити, що лобісти націлені на дітей і підлітків, адже якщо згадати гей-парад у 2019 році, то переважна більшість учасників –  були підлітки! Це саме той період, коли дитина шукає себе, становиться особистістю і їй легко нав’язати якісь погляди.

Кожного року під час так званого гей-параду/маршу рівності просімейні сили та християни ініціюють мирні акції протесту, адже дані марші чужі для української культури та суспільства. Закликаємо не бути байдужими, активно захищати сімейні цінності та молитися, щоб Господь не допускав поширення та пропаганду аморальності в нашій країні!

Нагадаємо, у березні депутати Європейського парламенту оголосили ЄС “зоною свободи ЛГБТІК”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE