Politerno > Україна і світ > У Дніпрі побили правозахисницю: вона звинувачує “авторитета”, а Філатов зверувся до Монастирського. ВІДЕО 18+

У Дніпрі побили правозахисницю: вона звинувачує “авторитета”, а Філатов зверувся до Монастирського. ВІДЕО 18+

  • 16 Липня, 2021
  • 546 Переглядів
  • 0
Ешонкулова

У Дніпрі двоє зловмисників по звірячому побили відому правозахисницю Наталію Ешонкулову.

Про це Ешонкулова повідомила на своїй сторінці в Facebook. За її словами, у неї зламаний ніс і вибиті зуби, а вижила вона завдяки сусідці, яка налякала нападників. Правозахисниця впевнена, що до її побиття причетні місцевий кримінальний авторитет Олександр Петровський (Нарік), дніпровський бізнесмен Еміль Арутюнян і ексзаступник мера Дніпра Віталій Мархасін.

Мер Дніпра Борис Філатов звернувся до новопризначеного голови МВС Дениса Монастирського. Він заявив, що знайти замовників і організаторів побиття місцевої правозахисниці Наталії Ешонкулової – це справа честі для нового міністра.

“Вчора була по-звірячому побита місцева правозахисниця Наташа Ешонкулова. Ми добре з нею знайомі, коли в локдаун вона відстоювала права підприємців, щоб влада не закривала дрібний бізнес. Саме завдяки її зусиллям, в останню хвилю ковіду ми в Дніпрі не пішли на суворі обмеження”, – розповів Філатов у Facebook.

За словами мера Дніпра, її жорстоко і по-звірячому побили.

“Вона публічно назвала основних замовників свого побиття. Весь Дніпро знає, що у них був прямий конфлікт. … Я звертаюся до новопризначеного міністра МВС. Денисе Анатолійовичу, тепер ця справа – справа Вашої честі. Знайти і покарати не просто “биків”-виконавців, але і організаторів, і замовників цього огидного злочину. І ще зробити так, щоб Дніпро нарешті зітхнув вільно від ОЗУ, яка крім грошей, телеканалів і ручних попів, обзавелася ще й власними депутатами від партії влади”, – підкреслив Філатов.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE