Politerno > Україна і світ > Семенченко назвав себе спецагентом розвідки проти влади Лукашенка, за що його потім злили. ВІДЕО

Семенченко назвав себе спецагентом розвідки проти влади Лукашенка, за що його потім злили. ВІДЕО

  • 22 Липня, 2021
  • 581 Переглядів
  • 0

Солом’янський райсуд Києва завтра продовжить розгляд клопотання Служби безпеки про зміну запобіжного заходу екснардепу Семену Семенченку.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Засідання почалося сьогодні вранці, проте відразу ж була оголошена перерва на три години, щоб адвокати Семенченка могли ознайомитися з клопотанням СБУ. Однак після цього засідання знову перенесли на завтра, 23 липня, 10.30.

“Суд перенесено на завтра (23 липня) 10:30 (Максима Кривоноса, 25). Буде хоч трохи часу ознайомитися з 3 томами клопотання СБУ. Тримаймося”, – заявив Семенченко.

Перед судовим засіданням Семен Семенченко розповів, що в тероризмі його звинувачують з подачі Офісу президента на запит білоруських спецслужб. Причину бачить у тому, що активно протистояв офіційному Мінську перед проведенням там президентських виборів.

Так, стверджує Семенченко, у співпраці з українською розвідкою він організовував табори для представників білоруської опозиції у Волинській області. Потім ці люди повинні були стати основою самооборони для протистояння режиму Лукашенка, а саму операцію ініціювали спецслужби США.

Як зазначає Семенченко, вся затія була зірвана і зараз білоруська влада хоче його допитати і отримати всю інформацію щодо перебування білоруської опозиції в Україні. З цим він і пов’язує спробу якнайшвидше відправити його до в’язниці.

Нагадаємо, 14 липня екснардепу Семену Семенченку змінили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

20 липня Семенченко повідомив, що “отримав від СБУ клопотання про зміну запобіжного заходу”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE