Politerno > Україна і світ > Чаус каже, що його тримали у підвалі в масці чотири місяці

Чаус каже, що його тримали у підвалі в масці чотири місяці

  • 16 Серпня, 2021
  • 656 Переглядів
  • 0

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду вирішила залишити без змін запобіжний захід колишньому судді Дніпровського райсуду Миколі Чаусу.

Під час закритого засідання він розповів, що “сидів у підвалі в масці” чотири місяці.”Суспільне“.

Рішення про закриття апеляції ухвалили у відповідь на клопотання адвоката Чауса Ростислава Кравця на засіданні Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

За його словами, публікація процесу розгляду апеляції може містити небезпечні для його підзахисного дані.

“Якщо сидіти чотири місяці в підвалі в масці та озвучити це зараз на все суспільство, то буде дуже необхідне розуміння. Тому я також попросив адвоката про закрите проведення. Оскільки, як я вже говорив на минулому засіданні, мене ніхто не відпускав”, – зазначив Чаус.

Нагадаємо, 4 серпня суддя Вищого антикорупційного суду Володимир Воронько обрав запобіжний захід колишньому судді Дніпровського районного суду Києва Миколі Чаусу у справі про хабарництво: цілодобовий домашній арешт. Чауса зобов’язали носити браслет.

НАБУ розсекретило частину матеріалів розслідування щодо екссудді Дніпровського райсуду Києва Миколи Чауса, який вимагав та отримав хабар у 150 тисяч доларів, а потім ховав їх у банки.

Екссуддя Микола Чаус стверджує, що його викрали у квітні з метою вбивства, але він втік з місця утримання.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE