Politerno > Україна і світ > Влада встановила декорації на Алеї Героїв Небесної Сотні, щоб ускладнити проведення протестів, – Бутусов

Влада встановила декорації на Алеї Героїв Небесної Сотні, щоб ускладнити проведення протестів, – Бутусов

  • 18 Серпня, 2021
  • 824 Переглядів
  • 0

Декорація на Алеї Героїв Небесної Сотні, оточена поліцією і нацгвардійцями, – аналог “ялинки” Януковича.

Про це пише в блозі головний редактор Цензор.НЕТ.

“Встановлення на Банковій каруселей, ковзанок, скульптур, а на Майдані – радянських квартир і шаф з газованою водою – це не прояв художнього смаку і не творчий пошук. А бажання встановити на місці масового скупчення людей “ялинку”, а навколо – паркани і кордони поліції, щоб ускладнити проведення будь-яких протестів”, – вважає він.

На думку журналістів, здійснювати такі вчинки на святі на честь 30-річчя незалежності України – “просто дикість”.

“Влада боїться людей, не вірить, що хтось буде її захищати, і влада про всяк випадок відгороджується від суспільства поліцією, нацгвардійцями, а для виправдання свого страху зводить декорації”, – вважає Бутусов.

“Люди у владі, які дали наказ закрити декорацією портрети загиблих Героїв Небесної сотні на Інститутській заради якогось чергового шоу на День Незалежності, погано розуміють, завдяки кому вони потрапили у владу і завдяки кому країна має можливість цю незалежність зберігати”, – додав він.

Журналіст сподівається, що затримані будуть виправдані, а поліція вибачиться за необґрунтоване затримання громадян.

Нагадаємо, Музей Майдану виправив заяву щодо ситуації навколо інсталяції на Алеї Героїв Небесної Сотні – тепер у ній немає згадок, що організатором заходів до річниці незалежності є Мінкульт, проте з’явився окремий абзац про дії КМДА.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE