Politerno > Україна і світ > Вища рада правосуддя не проводила перевірку щодо “плівок Вовка”, – Маселко. ДОКУМЕНТ

Вища рада правосуддя не проводила перевірку щодо “плівок Вовка”, – Маселко. ДОКУМЕНТ

  • 18 Серпня, 2021
  • 586 Переглядів
  • 0

Вища рада правосуддя не відреагувала на оприлюднення “плівок Вовка”, проте на них йдеться про діяльність ВРП і її члена Гречковського.

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі “Фейсбук” адвокат Роман Маселко.

“Раптом собі подумав – а що якщо Вища рада правосуддя після оприлюднення плівок НАБУ щодо впливу Вовка на ВРП провела ретельну перевірку та вжила відповідних заходів для унеможливлення такого у майбутньому. Наприклад, просто запитала Гречку чого це Вовк наговорює на нього, що він бігав та з усіма домовлявся в інтересах Вовка. Ну або зібрались, обговорили та вирішили бодай щось зробити щоб унеможливити те, про що говориться на плівках. Не може ж бути, щоб ніяк не відреагували. Може ми їх даремно критикуємо. Подав запит – чи була бодай якась внутрішня реакція ВРП на записи НАБУ. Сьогодні отримав відповідь – ніякої реакції не було, жодної перевірки теж. Чому ? Бо ВРП є “колегіальним, незалежним конституційним органом, який діє виключно у межах законодавства””, – розповів Маселко.

Як відомо 17 липня 2020 року детективи НАБУ повідомили про підозру голові Окружного адміністративного суду міста Києва, його заступнику та ще п’ятьом суддям цього суду, а також голові Державної судової адміністрації України.

Нагадаємо, Окружний адмінсуд Києва поновив на посаді першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. 

Активісти заявляють, що скандальний Окружний адмінсуд (ОАСК) почав ухвалювати лояльні до Офісу президента рішення.

Саме ОАСК зупинив припис НАЗК про звільнення Юрія Вітренка з посади голови правління “Нафтогазу” в знак вдячності за те, що понад два місяці профільний комітет ігнорує невідкладний президентський законопроєкт щодо ліквідації ОАСК.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE