Politerno > Україна і світ > На репетиції параду військові ЗСУ заспівали відому пісню про Путіна. ВІДЕО 18+

На репетиції параду військові ЗСУ заспівали відому пісню про Путіна. ВІДЕО 18+

  • 19 Серпня, 2021
  • 2857 Переглядів
  • 0

Під час однієї з репетицій параду до Дня Незалежності на Хрещатику в Києві українські військовослужбовці заспівали відому нецензурну пісню про президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.

Відео в своєму Instagram опублікувала офіцер Десантно-штурмових військ ЗСУ. Як видно з її фото на сторінці, жінка також брала участь у заходах 18 серпня.

 

На кадрах видно, як уже ввечері по Хрещатику строєм марширують українські військовослужбовці. У цей час вони співають пісню “Путін – х**ло”.

(Відео – Instagram gibi)

18 серпня в столиці України відбулася репетиція військового параду до Дня Незалежності. У ній взяли участь військовослужбовці різних родів військ, військова техніка, авіація і катери.

Нагадаємо, у Маріїнському парку в Києві почали монтувати сцену на місці масових поховань учасників Жовтневого та Січневого повстання. Це поховання перебуває в реєстрі нерухомих пам’яток.

Аналогом “ялинки” Януковича назавав декорації на Алеї Героїв Небесної Сотні, оточена поліцією і нацгвардійцями, головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Музей Майдану виправив заяву щодо ситуації навколо інсталяції на Алеї Героїв Небесної Сотні, яку зруйнували Активісти Нацкорпусу – тепер у ній немає згадок, що організатором заходів до річниці незалежності є Мінкульт, проте з’явився окремий абзац про дії КМДА.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE