Politerno > Україна і світ > Кличко влаштував “рознос” головам районів і головним комунальникам, одного звільнив. ВІДЕО

Кличко влаштував “рознос” головам районів і головним комунальникам, одного звільнив. ВІДЕО

  • 14 Вересня, 2021
  • 668 Переглядів
  • 0
В. Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко на нараді голів районів і керівників керуючих компаній столиці щодо роботи ЖКГ звільнив головного комунальника Шевченківського району Дмитра Савченка за погану роботу.

Про це повідомляє пресслужба міського голови столиці.

“Керівники служб та підрозділів, які не здатні ефективно виконувати свою роботу, забезпечити сервіс киянам, не будуть тут працювати! І зокрема, глава Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району. Його ми звільняємо. Голові району попередження”, – заявив Кличко.

Причиною звільнення чиновника стало те, що мешканці будинку в центрі Києва, на вулиці Гончара, 6, залишились без води майже на 3 доби, а комунальники не повідомили про причини аварії і терміни її усунення, не спілкувалися з людьми, а просто чекали, поки минуть вихідні.

Кличко також доручив головам районів навести лад і відновити благоустрій на територіях, де це необхідно, та відремонтувати ліфти у будинках.

Крім того, мер закликав голів районів пришвидшити роботу з вакцинації працівників закладів освіти.

За словами Кличка, вже майже 80% освітян у Києві вакциновані. Але у Подільському, Оболонському і Дарницькому районах ситуація гірша. Мер дав час головам районів до кінця тижня.

Нагадаємо, у Києві на розі Петрівської алеї та вулиці Грушевського відкрили меморіал загиблим киянам-учасникам АТО/ООС.

Нардеп Гео Лерос стверджує, що опублікований проти нього компромат є сфабрикованим. Відео було зроблено в кабінеті Вадима Столара і саме він є замовником монтажу. Столар передавав гроші за завданням Кличка на мурали.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE