Politerno > Україна і світ > Скоро місяць як ДБР не може встановити, чи був “слуга” Трухін за кермом під час ДТП

Скоро місяць як ДБР не може встановити, чи був “слуга” Трухін за кермом під час ДТП

  • 18 Вересня, 2021
  • 598 Переглядів
  • 0

Через майже місяць після резонансної ДТП за участю нардепа з фракції “Слуга народу” Олександра Трухіна, у Держбюро розслідувань так і не взнали, хто був за кермом під час події.

Про це поовідомив в.о. директора ДБР Олексій Сухачов в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”.

 

Він зазначив, що після надходження матеріалів від Нацполіції ДБР призначило кілька важливих експертиз у справі, і після отримання результатів ухвалять рішення “щодо процесуального статусу кожної особи, яка перебувала у транспортному засобі”.

За його словами, слідство вже встановило всіх учасників інциденту.

Відповідаючи на запитання, чи встановлено, хто був безпосередньо за кермом автомобіля, Сухачов сказав: “Ні, ми не встановили, хто був за кермом, тому що не отримали матеріали з камер відеоспостереження”.

В.о. директора ДБР пояснив, що було проведено аналіз усіх записів відеокамер, які встановлено дорогою від Полтави до Києва, але на ділянці автомагістралі Бориспіль – Київ проводили ремонт і камери було демонтовано.

“Але є інформація, що існує таке відео, і ми наявними каналами комунікації закликали всіх громадян України надати нам додаткову інформацію, допомогти слідству. На жаль, поки що нічого не отримали”, – сказав Сухачов.

Він запевнив, що ДБР вживає всіх заходів для повного та об’єктивного розслідування справи.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE