Politerno > Україна і світ > Железняк звинуватив “розкольників” з “Голосу” в роботі на Офіс президента

Железняк звинуватив “розкольників” з “Голосу” в роботі на Офіс президента

  • 20 Вересня, 2021
  • 544 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Голос” Ярослав Железняк звинуватив нардепів Олександру Устінову, Галину Васильченко та Наталію Піпу в роботі на Офіс президента.

Про це він пише на своїй сторінці в facebook.

За словами нардепа, депутати з групи “Справедливість” (фракція “Голос”) Галина Васильченко та Наталія Піпа отримали мінімум 20 млн гривень на обрані об’єкти на своїх округах як подарунки від Офісу президента. Такі “подарунки” – це спосіб отримати лояльність при голосуванні за закони влади і бюджет, переконаний Железняк.

Крім того, глава “Справедливості” Олександра Устінова регулярно відвідує наради в Офісі президента, востаннє її там бачили 16 вересня з 15:00 до 15:40, що майже співпало з обговоренням порядку денного парламенту.

“Слуг народу” і “Справедливість” об’єднують не тільки гроші і побачення в офісі Зеленського, а й спільні сумнівні голосування, наприклад, за бюджетну декларацію. Железняк також підкреслив, що група “Справедливість” не коментує останні події в ТСК щодо “вагнерівців”, де більшість зі “слуг народу” блокує розслідування обставин справи.

Народний депутат переконаний, що найближчі голосування в Раді – виділення додаткових коштів лояльним депутатам, важливі для Офісу закони, кадрові зміни (можливо, мається на увазі відставка Разумкова, – ред.) – доведуть, що “Справедливість” фактично стала частиною монобільшості.

“І все таємне стане явним. Зокрема реальні мотиви руйнування фракції і спроби захоплення посад у партії “Голос” за останні 9 місяців”, – підсумував Железняк. 

Нагадаємо, на з’їзді партії “Голос” 29 липня сімох народних депутатів – Устинову, Стефанишину, Лозинську, Юрчишина, Бобровську, Цабаль і Клименко – виключили з лав політсили.

Делегати з’їзду партії “Голос” висловили довіру лідерці політсили Кірі Рудик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE