Politerno > Україна і світ > “Сьогодні був факт епічної втечі “слуг” від основного свідка – Бурби”, – нардеп з “Голосу” про засідання ТСК щодо “вагнерівців”

“Сьогодні був факт епічної втечі “слуг” від основного свідка – Бурби”, – нардеп з “Голосу” про засідання ТСК щодо “вагнерівців”

  • 20 Вересня, 2021
  • 557 Переглядів
  • 0
Осадчук "Голос"

Нардеп з фракції “Голос” Андрій Осадчук назвав сьогоднішнє засідання ТСК Верховної Ради, яка розглядає справу “вагнерівців”, “епічною втечею “слуг” від основного свідка” – ексначальника ГУР Міноборони Василя Бурби.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі “Фейсбук“.

“Про пошук істини у справі “вагнерівців”. Подивився особисто сьогодні, як розслідується справа “вагнерівців” у ТСК. Спочатку годину обговорювали, чи має право ТСК позбавляти нардепів прав, визначених законом. Потім всупереч здоровому глузду, Конституції і законам України проголосували за недопуск депутатів. Нардепи залишилися.

Після цього всупереч вже своєму здоровому глузду почали заслуховувати генерала Бурбу в присутності тих, кого нібито вирішили не допускати. Як тільки генерал підійшов до найцікавішого – оголосили перерву на 10 хвилин”, – написав Осадчук.

Далі, за його словами, одноосібним рішенням голови перерву продовжили “до завершення погоджувальної ради”. Потім начебто погодилися продовжити о 13:20.

“Але пізніше, як з’ясувалося, одноосібним рішенням голови ТСК перерву продовжили на невизначений термін. Зал засідань закрили та опечатали. Подобається це комусь чи ні, але сьогодні був факт епічної втечі “слуг” від основного свідка – Бурби, ексголови ГУР, якого “Голос” пропонував заслухати вже кілька останніх місяців”, – резюмував нардеп.

Нагадаємо, нардепка СН, глава комісія Мар’яна Безугла перервала засідання під час виступу ексглави ГУР Василя Бурби та перенесла на вівторок.

Також Безугла зачитала журналістам деякі дані, які підуть у проміжний звіт комісії

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE