Politerno > Україна і світ > З правління та наглядової ради “Нафтогазу” звільнилися усі іноземці

З правління та наглядової ради “Нафтогазу” звільнилися усі іноземці

  • 20 Вересня, 2021
  • 712 Переглядів
  • 0

Три незалежні члени Наглядової ради НАК “Нафтогаз” та два члени правління компанії залишають свої посади.

Про це ЕП повідомили співрозмовники в компанії.

Йдеться про членів Наглядової ради Лескуа Бруно Жана Гастона, Людо Ван дер Хейдена та Споттісвуд Клер Мері Джоан, які оголосили про свій намір піти ще 7 вересня.

Згідно з законом, незалежні члени Наглядової ради мали продовжити виконувати свої обов’язки ще два тижні – до 21 вересня. Таким чином, строк дії їх повноважень закінчується у вівторок.

Крім того, за даними ЕП, в понеділок Наглядова рада ухвалила рішення задовольнити заяви про звільнення двох членів правління – Отто Ватерландера та Петера Стефануса ван Дріла.

Петер ван Дріл відповідав за розбудову інтегрованої корпоративної фінансової функції, визначення фінансової політики, принципів та процедур групи “Нафтогаз”.

Також до його обов’язків входило управління процесами фінансового прогнозування та планування, забезпечення коштів для фінансування стратегічних ініціатив групи, підвищення ефективності та результативності фінансових операцій.

Отто Ватерландер відповідав за трансформаційні проекти групи: впровадження нової операційної моделі та дивізіональної структури управління, реалізацію крос-функціональних процесів та розробку баз даних процесів.

Він також керував та брав участь в ініціативах розвитку, спрямованих на зростання вартості компаній групи, підвищення ефективності бізнесу та цінності для акціонерів.

Нагадаємо, Сполучені штати закликали Україну оновити склад наглядової ради і керівника “Нафтогазу”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE