Politerno > Україна і світ > “Слугам” у Трускавці вручатимуть “партійний Оскар”, розкажуть про новий “турборежим” і ротації в Кабміні

“Слугам” у Трускавці вручатимуть “партійний Оскар”, розкажуть про новий “турборежим” і ротації в Кабміні

  • 28 Вересня, 2021
  • 887 Переглядів
  • 0

Нардепам з фракції “Слуга народу” на з’їзді в Трускавці вручатимуть “партійний Оскар”.

Як передає “УНІАН“, про це глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив в ефірі “Україна 24”.

Глава фракції нагадав, що “слуги” прийшли до екватора своєї каденції і мають намір поговорити про виконання передвиборчих обіцянок виборцям.

“Я прогнозую, що ми вийдемо в якусь концепцію нового турборежиму”, – зазначає глава фракції.

Говорячи про розважальну програму в Трускавці, Арахамія анонсував вручення незвичайної нагороди.

“Ми плануємо зробити церемонію нагородження, умовно “партійний Оскар” – за будь-якого роду речі, які відбувалися протягом двох років. У тому числі з гумором, іронією. Плануємо таку “гала-вечерю”, – зазначив нардеп.

За його словами Верховна Рада візьметься за питання кадрових перестановок у Кабінеті міністрів у першій декаді жовтня.

“Питання змін у Кабміні стоять. Я анонсував їх до кінця вересня… Ми трохи затримуємося. Умовно, це буде перша декада жовтня. І ми ці питання обговорювати будемо (в Трускавці, на виїзному засіданні фракції “Слуги народу” – ред.) в тому числі. Якраз по приїзду вже будуть плюс-мінус анонсовані кандидати, і зберігати це в секреті вже не матиме ніякого сенсу”, – підкреслив голова фракції СН.

Також Арахамія зазначив, що на виїзному засіданні в Трускавці не планується обговорення питання про заміну керівників комітетів Верховної Ради.

“Я чув сьогодні вперше цю інформацію від одного з голів комітету, який мені зателефонував і каже: “Журналісти запитують, чи справді у нас є кадрові питання щодо голів комітетів на нашій нараді…” “У нас не планується обговорення жодних питань про голів комітетів. Ця інформація у якийсь спосіб у повітрі витала, і тому я офіційно заявляю, що таких змін ми не очікуємо”, – сказав Арахамія в ефірі телеканалу “Україна-24” в понеділок увечері.

Як відомо, 1-2 жовтня в місті Трускавці (Львівська область) відбудеться виїзне засідання фракції “Слуга народу”.

Спікерка фракції Юлія Палійчук інформувала, що в цьому виїзному засіданні візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади.

Теми майбутньої наради: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнень за минулі два роки і план законопроєктних робіт.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що в Трускавці серед кадрових питань обговорюватимуть заміну спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, чотирьох міністрів і декількох голів парламентських комітетів. Своїх посад, зокрема, нібито можуть позбутися голова бюджетного комітету Юрій Арістов, голова комітету місцевого самоврядування та регіональної політики Андрій Клочко, а також керівник комітету з питань освіти науки і інновацій Сергій Бабак і Дмитро Наталуха, який очолює комітет з питань економічного розвитку. 

Нагадаємо, кожна четверта сім’я депутатів фракції “Слуга народу” протягом останніх двох років задекларувала придбання цінного майна.

Ініційований президентом Зеленським веукраїнський форум “Україна 30”, який проходив з лютого по серпень 2021 року в київському виставковому центрі “Парковий”, провела фірма дружини заступника голови ОП Кирила Тимошенка Goodmedia, а олігархи оплатили свою участь.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE